•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

No One Killed Jessica (2011)

Film snimljen prema istinitom događaju - ubistvu bolivudske lepotice Džesike Lal.

U filmu se, naime, prati život i mnogo više rasplet klupka posle ubistva bolivudske lepotice Džesike Lal koju je u kafiću upucao Manu Šarm, sin lokalnog moćnog političara.

Uloge tumače Rani Mukerdži i Vidija Balan a reditelj je Rajkumar Gupa. Oni i produkcijski tim očekuju veliku gledanost jer film u sebi provlači crtu da je pravda spora ali dostižna.

Naime, posle ubistva u ekskluzivnom kafiću gde je radila kao konobarica, pred mnogobrojnim očevicima, ubica je bio prepoznat - sin lokalnog moćnog političara. Međutim, u dugotrajnom sudskom procesu, naravno uz pomoć mnogobrojnih veza i nikada nepotvrđenom korupcijom, Manu Šarm je godinama izbegavao izlazak pred sudiju. Konačno je, na opšte iznenađenje javnosti u Indiji, proces dobio epilog: početkom 2006. godine sud ga je oslobodio svih optužbi?! Međutim, ustalasana javnost uticala je da se prebaci slučaj na Vrhovni sud. Tako je ipak krajem te godine dokazana njegova krivica i on je osuđen na doživotnu robiju.

Film prati sve zakulisne radnje i uticaje na svedoke, sudije a gledaoci će moći da se uvere kako pravda ipak ima svoj put. Sam optuženi je početkom 2010, kada su odbijene njegove žalbe i potvrđena doživotna kazna, kratko prokomentarisao: "To je bila moja sudbina a od sudbine se ne može pobeći".

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2011
Reziser:Raj Kumar Gupta
Scenario:Raj Kumar Gupta
Uloge:Rani Mukerji, Vidya Balan, Myra Karn
Award:1 osvojena
Studio:UTV Spotboy Motion Pictures
Zemlja:India
Jezik:Indijski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu