•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stršljen (1998)

Stršljen je prva međunarodna produkcija koja ima za temu albansku mafiju. Albanska mafija je kao i sicilijanska zasnovana na moći velikih porodica i njenih članova koji su u potpunosti posvećeni svom cilju. Ipak, izgleda da je albanska čak i spremnija da se žrvtuje za organizaciju i da su zatvoreniji od svojih italijanskih kolega. Scenario je zasnovan na istinitoj priči o plaćenom ubici mafije sa šifrom "Stršljen", Albancu sa Kosova, čija je sudbina bila okrutna kao i njegov posao.

Mlada beograđanka Adrijana, zaljubljuje se u jednog elegantnog i privlačnog stranca. Zajedno putuju po Evropi i ona uživa u luksuzu o kakvom je ranije mogla samo da sanja. Međutim, Adrijana ubrzo shvata da se mladić bavi mutnim poslovima i stalno menja mesto boravka. U procepu izmedu albanske mafije i policije, on pokušava da spase njihovu ljubav i svoj život.

Žanr:drama
Godina:1998
Reziser:Gorčin Stojanović
Scenario:Faruk Begolli, Srđan Koljević
Uloge:Sergej Trifunović, Mirjana Joković, Dragan Jovanović
Studio:Cinema Design
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski, albanski, englesk
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...