•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

There Will Be Blood (2007)

“There Will Be Blood” je drama iz 2007. godine za koju je scenario i režiju uradio Paul Thomas Anderson. Film je zasnovan na noveli Upton-a Sinclair-a iz 1927. godine koja nosi naziv “Oil!”. Daniel Day-Lewis i Paul Dano su u naslovnim ulogama. Ovo je priča o kopaču koji je u bezočnoj potrazi za bogatstvom u južnoj Kaliforniji krajem 19. i početkom 20. veka.

Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) nailazi na crno zlato tokom jednog svog katastrofalnog iskopavanja kada i lomi nogu. Kada uspe da se izvuče iz te strašne situacije u svakom smislu, on shvata kako bi mogao da razvije svoj biznis. Koristeći jednostavan jezik on započinje kampanju da ubedi ljude iz malog grada da mu dozvole da pravi naftne bušotine na njihovim posedima. Bez njega, oni neće imati opremu neophodnu da pristupi očiglednom bogatstvu koje se nalazi pod zemljom. Tako on uspeva da izgradi imperiju ali i postaje opsednut vrednostima koje donosi moć...

Zanimljivo je reći da je ovo ostvarenje snimano u istom gradu u kome i film “Giant” James-a Dean-a. Priča je odlična i obavezno pogledajte.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:drama
Godina:2007
Reziser: Paul Thomas Anderson
Scenario:Paul Thomas Anderson, Upton Sinclair
Uloge:Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Ciarán Hinds
Uzrast:R
Award:osvojio 2 Oskara
Box office:40 miliona USD
Studio:Paramount Vantage, Miramax Films, Ghoulardi Film Company
Zemlja:United States
Website:www.therewillbeblood.com/
Jezik:engleski
Trajanje:158 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila