•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alfred Hičkok je bio jedan od potencijalnih režisera 007

Prema nedavno otkrivenom pismu, Alfred Hičkok se nalazio na prvom mestu režisera koje je Jan Fleming želeo za rad na prvom filmu o tajnom agentu 007.

U telegramu koji je 1959. poslao zajedničkom prijatelju, piscu Eriku Ambleru, Flemin ga je pitao da li bi majstor horora mogao raditi ''Operaciju grom'', napisavši ''Da li bi Hičkok bio zainteresovan za režiju?''

Telegram u kome je Flemenig takođe ukratko opisao i radnju filma, nedavno je objavljen na sajtu Letters Of Note. Međutim Hičkok je odbop ponudu jer je u tom trenutku bio okupiran radom na, danas čuvenom, filmu ''Psiho''.

Filmadžija Terens Jang je uskočio na njegovo mesto nakon što je odlučeno da će prvi film o Bondu biti ''Dr. No'', a Šon Koneri se našao u glavnoj ulozi.

''Operacija grom'' je kasnije postala četvrti nastavak čuvene franšize o super špijunu.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu