•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eron Sorkin sprema scenario po biografiji Stiva Džobsa

Eron Sorkin se sprema da prenese biografiju o Stivu Džobsu na veliko platno - scenario će biti rađen prema bestseleru o preminulom šefu kompanije ''Apple''.

Oskarom nagrađeni scenarista će adaptirati autorizovanu biografiju koju je napisao Volter Ajzakson. Ova knjiga je jedan od najbolje prodavanih naslova prošle godine.

U izjavi Ejmi Paskal, jedne od predsednica ''Sony Pictures'', stoji sledeće: ''Priča o Stivu Džobsu je jedinstvena: on je bio jedan od najrevolucionarnijih i najuticajnijih ljudi, i to ne samo današnjice nego svih vremena.''

''Danas u Holivudu nema sposobnijeg pisca koji bi bolje od Sorkina uspeo da zabaleži i na veliko platno detalje iz tako neobičnog života. S tekstom u njegovim rukama, potpuno smo sigurni da će film biti sve ono što je i Džobs bio: zabavan, harizmatičan i jedinstven.''

Sorkinov novi projekat nije jedini film o Džobsu koji se trenutno radi - Ašton Kučer će uskoro glumiti u jednom nezavisnom filmu pod jednostavnim imenom ''Džobs''.

Stiv Džobs, kreativac i vizionar koji je stvorio iPod i iPad, preminuo je u oktobru 2011., izgubivši bitku s teškom bolešću.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu