•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Noć straha 16. maja u bioskopima „Cineplexx“ i u bioskopu „Vilin Grad“

U okviru bioskopske Noći straha 16. maja u 21 čas premijerno će biti prikazan horor film „Lepo spavaj“.

Noć straha u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu održaće se 16. maja u 21 čas, kada će se premijerno prikazati horor film „Lepo spavaj“. Posetioci i posetiteljke bioskopa će uz kupljenu ulaznicu za ovaj film dobijati na poklon energetsko piće Ultra Energy.

Horor film „Lepo spavaj“ kultnog španskog reditelja Haimea Balagera prati nastojanja ogorčenog domara zgrade u Barseloni da život jednog bezbrižnog stanara učini potpuno očajnim.

Domar Cezar je nesrećan čovek koji živi od tuđeg bola. Iako ga stanari zgrade retko primećuju, Cezar krišom posmatra svaki intimni detalj njihovih života, zgražavajući se na svaki znak radosti i optimizma. Njegova najveća opsesija je privlačna i vesela stanarka Klara King. Ona je suviše vesela za Cezara; što je ona srećnija, to on dublje pada u očaj. Da bi bio srećan, Klara će morati da pati. Ponašajući se prijateljski kako bi zadobio njeno poverenje, Cezar zapravo kuje plan da uništi Klarin veseli život.

Karte za premijeru horora „Lepo spavaj“ su u pretprodaji. Film će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 17. maja.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila