•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko su vlasnice najlepših prirodnih grudi u Hollywood-u

Mada je uvreženo mišljenje da je Hollywood prestonica plastične hirurgije i da bogatim i slavnim obavezno treba pomoć estetskog hirurga kako bi izgledali odlično, tela nekih slavnih dama dokaz su da to uvek nije slučaj.

Kim Kardashian poznata je po svojim raskošnim oblinama, a pripisuje ih svom jermenskom nasleđu. Glumica Scarlett Johansson blagoslovena je, ne samo velikim glumačkim talentom, kao i njena kolegica Christina Hendricks. Sofia Vergara, zanosna Kolumbijka takođe se može pohvaliti potpuno prirodnim oblinama. Latinoamerikanke kao da dominiraju u ovoj "kategoriji" pa je teško ne spomenuti Evu Mendes i Salmu Hayek.

Pevačice Jessica Simpson i Katy Perry ne stide se pokazati dekolte, možda upravo za to što im, za razliku od mnogih, oko njega nije pomogao plastični hirurg. Jennifer Love Hewitt nedavno je zamalo izazvala skandal bujnim dekolteom kojim je promovisala svoju novu seriju. Mlađana lepotica Kate Upton ima mnogo telesnih atributa kojima oduševljava muškarce, ali nije teško pretpostaviti da su prekrasne grudi na vrhu liste.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....