•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rade Šerbedžija se ponovo seli u Ameriku

Glumačka legenda kakav je Rade Šerbedžija je oduvek bio miljenik publike. Trenutno je u Rijeci gde poslednje dve godine predaje na Glumačkoj akademiji i gde živi sa porodicom nakon života u Los Anđelesu. U Rijeci je i nameravao da se skrasi, ali ovih dana glumac priznaje da veruje da će opet otići u Ameriku. On tvrdi da kad čovek jednom postane stranac, onda je stranac. Misli da je svugde stranac i da kada se jednom izgubi dom i okusi strani svet u inostranstvu, to postaje zaraza i domovina više nije ono što se nekada zvalo Jugoslavijom i što se sada zove Hrvatska ili Bosna, ili Sbija ili Slovenija ili Crna Gora...Priznaje da je njegova zemlja ceo svet i da je naučen tako da živi po velikim gradovima i da je preuzeo deo tog mentaliteta. Glumac na kraju dodaje da će biti malo u Americi, malo u Hrvatskoj, kao što i na svom poslednjem albumu kaže: „Ponekad dolazim, ponekad odlazim“.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu