•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elizabethtown (2005)

Cameron Crowe se vraća bioskopu sa najnovijim filmom „Elizabethtown“, možda najboljim posle uspeha sa filmom „Almost Famous“.

Radnja filma „Elizabethtown“ je fokusirana na Drew Baylor-a (Orlando Bloom). On radi u fabrici cipela koja se zatvara. Cipele koje je dizajnirao su doživele neuspeh i povučene su iz proizvodnje. Gubitak koji je napravio kompaniji se meri u milionima dolara. Njegov šef, direktor kompanije, Baldwin želi da Drew preuzme odgovornost i Drew se slaže sa tom odlukom. Odlazi kući i planira samoubistvo. Kada je odlučio da sve u životu završi, zove ga sestra koja mu saopštava da mu je otac umro dok je bio u poseti Elizabethtown-u u Kentucky-ju. Drew odlaže plan samoubistva da bi otišao u Kentucky da preuzme mrtvo telo oca. U međuvremenu upoznaje stjuardesu Claire (Kirsten Dunst). Kako je u avionu svega tri putnika ona ima puno vremena i za komunikaciju. Claire Drew-u ostavlja svoj broj. Drew je kasnije zove i oni zajedno idu u Elizabethtown. U gradu shvata da svoju porodicu uglavnom ne poznaje. Pokušava da organizuje memorijalnu govor, što kulminira u jednu nepriličnu avanturu. Crowe balansira u predstavi između drame i komedije i pritom režira stvarnost. Fokus filma je na odnosu ljudi, a posebno na ljubavi koja se rađa između Claire i Drew-a...

Gluma i režija u filmu „Elizabethtown“ je nekima dosadna, dok drugi misle da je očaravajuća. „Elizabethtown“ je film za zabavu i to je film koji opisuje istinska osećanja.

Žanr:Komedija, Drama, Romansa
Godina:2005
Reziser:Cameron Crowe
Scenario:Cameron Crowe
Uloge:Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon
Uzrast:PG-13
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:www.paramount.com
Jezik:Engleski
Trajanje:123 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila