•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Diamantopoulos

Chris Diamantopoulos, rođen 9. maja 1975. godine je grčko – kanadski glumac i komičar. ROđen je u Torontu i odrastao je delimično u Kanadi, a delom u Grčkoj. Počeo je da se pojavljuje u tv reklamama i profesionalnom pozorištu već sa 9 godina.

Na Brodveju je igrao u ostvarenju “The Full Monty” (2002) i “Les Misérables” (2003). Diamantopoulos je pohađao i East York Collegiate Institute. Obzirom da su mu preci Grci, on je pravoslavni hrišćanin po verskom opredeljenju. Svoju suprugu, glumicu Becki Newton je upoznao u metrou u Njujorku. Par se venčao 12. maja 2005. godine i dobili su svoje prvo dete – sina novembra iste godine.

Glumac je igrao Robin-a Williams-a u “Behind the Camera: The Unauthorized Story of Mork & Mindy” televizijskom filmu iz 2005. godine koji je zapravo drama o onome što se dešavalo tokom snimanja “Mork & Mindy”. Gostovao je u nekoliko serija: Kevin Hill, Charmed, The Sopranos, Nip/Tuck i Boston Legal. 2007. godine se pojavio sa Debra-om Messing u mini seriji “The Starter Wife”, u kome je tumačio nezaboravni lik gej dekoratera interiera –Rodney-ja.

Diamantopoulos je reprizirao svoju ulogu u seriji “State of Mind” Takođe je i gostovao i pozajmio glas 2009. godine u ostvarenju “American Dad!”.

Diamantopoulos je igro šefa obezbeđenja predsednika Allison-a Taylor- po imenu Rob Weiss. Igrao je i Frank-a Sinatra-u u TV mini seriji “The Kennedys”. Diamantopoulos igra i Moe-a Howard-a u filmu iz 2012. godine “The Three Stooges”.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...