•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

6. maja u Njujorku premijera dokumentarca o grupi „The Beatles“

Dokumentarac o popularnoj liverpulskoj grupi pod nazivom ''The Beatles: The Lost Concert'' (Bitlsi: Izgubljeni koncert) koji je inspirisan nedavno pronađenim snimkom kocerta ove grupe u SAD, biće prikazan 6. maja u Ziegfeld teatru u Njujorku. Na koncertu, snimljenom u vašingtonskom Coloseum-u u februaru 1964. godine, ovaj popularni sastav je izveo 12 pesama uključujući hitove ''She Loves You'' i ''I Saw Her Standing There'' pred 8.000 oduševljenih mladih fanova. Pomenuti bend je nastupio u Washington-u samo dva dana nakon što su se pojavili u šou programu Ed-a Sullivan-a.

Film, koji će od 17. do 22 maja biti prikazan u 450 bioskopa širom SAD-a, govori i o istorijskom dolasku ovog benda u SAD i uključuje nove intervjue sa frontmenom grupe ''Aerosmith'' Steven-om Tyler-om, gitaristom, pevačem i tekstopiscem Chuck-om Berry-jem i mnogim drugim zvezdama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...