•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Irvine Welsh's Ecstasy (2011)

“Irvine Welsh's Ecstasy” je kanadska mračna romantična komedija iz 2011. godine, koja je adaptacija kratke priče “The Undefeated” iz bestselera “Ecstasy” autora Irvine-a Welsh-a. Reditelj ovog ostvarenja je Rob Heydon, a naslovne uloge su poverene Adam-u Sinclair-u i Kristin Kreuk.

Frustrirana zbog svog dosadnog braka u kome nema ljubavi, Heather Thompson (Kristin Kreuk) želi promenu u svom životu. U klubu ona pronalazi upravo to, mladića koji sav u zanosu igra, njegovo ime je Lloyd Buist (Adam Sinclair) i on je narkoman. Heather se zaljubljuje u Lloyd-a uprkos činjenici da je većina vremena koju provode zajedno vezana za kolišćenje opojnih sredstava. Dok eksperimentišu sa novim načinom života, suočavaju se sa pitanjem da li vole droge, jedno drugo ili su jednostavno “uvučeni” u to da vole jedno drugo. Tada se dešava i to da Lloyd duguje novac mračnom liku po imenu Solo (Carlo Rota).

Heather počinje da sumnja u Lloyd-ova osećanja prema njoj, pitajući se da li je to sve zbog uticaja droge. Kada Lloyd umalo ne umre nakon krijumčarenja droge koja je krenula lošim tokom, on se suočava sa mogućnošću da izgubi Heather i iz tog razloga odlučuje da preokrene svoj život. Shvata da prirodne visine mogu biti najbolje. Želi da se promeni ali prvo mora da se izbori sa Solo-m i da se osvesti kakav je “Pakao” stvorio.

Ovo je nesvakidašnja mračna komedija koju morate pogledati.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Rob Heydon
Scenario:Irvine Welsh, Rob Heydon,
Uloge:Adam Sinclair, Kristin Kreuk,Billy Boyd
Studio:Ecstasy Film Production Services
Zemlja:Canada
Website:www.ecstasymovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....