•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Two Weeks Notice (2002)

Two Weeks Notice je romantičan film, sa puno humora, koji spaja i prepliće događaje na simpatičan način. Kao i Bridget Jones, Love Actually ili About the Boy, Two Weeks Notice je priča o ozbiljnijim temama, a ipak dovoljno šaljivo prikazuje dosta univerzalne likove.

Hugh Grant vodi očevu kompaniju a Sandra Bullock kao levičar-advokat brani svaku staru građevinu koju Hugh-ova kompanija želi da sruši neće proširiti Vaše saznanje o univerzumu. On je bogat, razmažen, senka oca a uz to je i sebičan. Ona je veoma ambiciozna, idealista i želi da ostvari sebe. Oni bi mnogo više mogli da nisu na putu jedan drugom. Svi imamo ciljeve i tražimo načine da ih ostvarimo, da pobegnemo od svega i nalazimo prepreke. Pratite zamenu uloga i preplitanje u njihovim životima. Ona postaje njegova savest, on postaje njeno izvinjenje za nezadovoljenu ambiciju.

Režiser Marc Laurence je tradicionalan koliko je to moguće. Ljubavna priča nije previše izražajna i uglavnom je to zabavno u toku filma. Postoje nedostaci u usklađenju vremenskih uslova u kojima se radnja filma događa, a može se naslutiti i prepravljanje scena povremeno. Možda snimljen na brzinu, mada uspešno, sjedinjuje trenutke romanse i malo ciničnosti radi sat i po zabave.

Two Weeks Notice prikazuje odgovornosti u životu sa puno humora. Istovremeno, motivi koji vode dva glavna like, šarmantnog Hugh-a i Sandru koja ostavlja protivnike iza sebe odgovaraju stilu klasične romantične komedije.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2002
Reziser:Marc Lawrence
Scenario:Marc Lawrence
Uloge:Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:Castle Rock Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....