•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Dead Pool (1988)

Legendarni Clint Eastwood po peti put nastupa u ulozi koja ga je proslavila, onoj beskompromisnog detektiva Prljavog Harryja Callahana, u policijskom trileru utemeljenom na svakodnevnoj opsesiji muziÄkih i filmskih zvezda.

Poznati filmski reditelj Peter Swan (Liam Neeson) sa svojom ekipom igra neobiÄnu i priliÄno morbidnu igru "Kolo smrti", u kojoj svaki uÄesnik bira 10 slavnih osoba za koje misli da bi mogle umreti pre kraja igre, a pobednik je, naravno, onaj sa najviše mrtvih na svom popisu.

MeÄ‘utim, ljudi sa Swanove liste poÄinju umirati u nerazjašnjivim okolnostima, a kada mu dodele sluÄaj, Harry Callahan saznaje kako je i on na rediteljevoj listi! Opasnosti na koje Harry vrlo brzo poÄinje nailaziti preÄeste su, Äak i za policajce...

"Kolo smrti" je peti nastavak izuzetno uspešnog filmskog serijala o kontroverznom detektivu Harryju Callahanu, koji pre svega priznaje zakon jaÄega i nema nimalo suosećanja za kriminalce koje goni.

Skladno duhu vremena, ovo je film koji je nešto lepršaviji od svojih prethodnika iz sedamdesetih, a osim uzbudljive policijske akcije, nudi nam i promišljanje Äesto bezumne opsesije društvenom elitom.

Posebno je zanimljivo u filmu videti buduće zvezde Liama Neesona kao ekscentriÄnog reditelja i Jima Carreyja u ulozi zlosrećne rock zvezde.

Žanr:Akcija, Krimi, Drama
Godina:1988
Reziser:Buddy Van Horn
Scenario:Harry Julian Fink
Uloge:Clint Eastwood, Liam Neeson, Patricia Clarkson
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:www.warnerbros.com
Jezik:Engleski
Trajanje:91 Minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...