•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Lucky One (2012)

Ovo je slatka romansa sa zgodnim Zac-om Efron-om i šarmantnom Taylor Schilling u naslovnim ulogama. Reditelj Scott Hicks je zajedno sa Will-om Fetters-om adaptirao roman Nicholas-a Sparks-a. Ovo je najnoviji i najbolji film inspirisan književnim delom Sparks-a koji je zajedno sa filmom "The Notebook" osvojio sigurno i srca i umove gledalaca. Ovo je romantiÄna priÄa u stilu pomenutog autora – predvidiva, Äistog srca, osećajna, koja nikada ne napušta originalnu premisu “mladić upoznaje devojku”.

Samo okruženje u filmu je ono koje nas vezuje za klasiÄnu Ameriku: drvena ograda i odlazak u crkvu nedeljom, ali je priÄa isto tako povezana i sa sadašnjim vremenom. Na poÄetku filma vojnik Logan Thibault (Efron) uÄestuvuje u pucnjavi tokom svoje treće vojniÄke službe u Iraku. Tada mu je nešto privuklo pažnju, on ustaje da to pogleda, a u istom trenutku eksplodira baš ono mesto na kome je on sedeo. To što mu je privuklo pažnju je slika devojke i njegovi drugovi veruju da ga je upravo ona spasila i što će nastaviti da ga štiti.

Kada se vrati u Ameriku, nakon završetka ratnih noćnih mora, Logan odluÄuje da sazna sve odgovore koje krije slika devojke koja mu je u ratu tako puno znaÄila. Uskoro, on i njegov pas kreću da je pronaÄ‘u. U tome, naravno, i uspevaju: pronašli su i grad i devojku. Ona se zove Beth (Schilling), i samohrana je majka sinÄića Ben-a (Riley Thomas Stewart) i brine o svojoj ostareloj baki Ellie (Blythe Danner) u elegantnoj staroj kući. Tada se pojavljuje Logan i njegov dobro istrenirani pas. Tu je i negativac, Beth-in bivši muž Keith (Jay R. Ferguson), loše raspoloženi šerif koji ne želi da Beth izlazi sa drugima iako su raskinuli. Njegova porodica gotovo da poseduje grad.

Sve u svemu, ovo je odliÄna topla priÄa, koja će vam se jako dopasti i obavezno je pogledajte i uživajte.

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser:Scott Hicks
Scenario:Will Fetters, Nicholas Sparks
Uloge: Zac Efron, Taylor Schilling,Blythe Danner
Uzrast:PG-13
Studio:Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures
Zemlja:United States
Website:theluckyonemovie.warnerbros.com/index.html
Jezik:engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila