•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejm Bond je pijanac?

Glumac Danijel Krejg stao je u odbranu neobičnog partnerstva Džejmsa Bonda i pivske kompanije "Hajniken", rekavši da je reč o "tužnom", ali neophodnom delu snimanja visokobudžetnog filma. Glumac dodaje i to da imaju veze sa brojnim kompanijama kako bi mogli da snime film. Jednostavna činjenica je da bi bez njih to bilo nemoguće. To je tužno ali je tako. Krejg dodaje i to: „Dobra stvar kod Bonda je što je on pijanac. Uvek je to bio, to je deo njega, dobar ili loš. Popiti pivo nije toliko loše, u filmu se ispostavilo da je to "Hajniken"“.

On je dodao da se oko piva podigla velika buka, ali da film nije samo to. "Nismo se prodali potpuno, obećavam". Govoreći o saradnji sa oskarovcem Semom Mendesom, Krejg je rekao da je zapravo on bio taj koji ga je "regrutovao". „Nisam znao da ne smete da odete do ljudi i jednostavno ih pitate. Bio sam na nekom okupljanju sa Semom i jednostavno sam ga pitao da li je zainteresovan. On je onda stupio u kontakt sa producentima i tada je sve krenulo“, rekao je Krejg. Krejg, koji prema mišljenju mnogih deluje prilično uverljivo kao britanski tajni agent, otkrio je i svoj režim treninga za ulogu, ali i kako izgleda njegov radni dan. „Ustajem oko sedam, počinjem sa radom u osam. Radimo do pola devet uveče. Potom sam 40 minuta u teretani i onda se sručim u krevet“, rekao je Krejg.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...