•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Return (2011)

“Return” je nezavisni film iz 2011. godine o američkom ženskom rezervisti, surpuzi i majci koja se vraća kući nakon odslužene vojničke dužnosti na Istoku. Scenario i režija je zasluga Liza-e Johnson, a naslovne uloge tumače: Cardellini, Michael Shannon i John Slattery. Ovo je Johanson-ino prvo filmsko ostvarenje i dobio je dobre kritike na festivalu u Kanu.

Nakon završetka vojničke dužnosti, Kelli ne može da se uklopi u svoj stari život u gradu u kome je oduvek živela. Ona je spremna da oseti stara čari svakodnevnog života: tepih pod bosim nogama, ispijanje hladnog piva ispred televizora, ali i miris bebe. Međutim, Kelli polako shvata da njen sadašnji svakodnevni život nije ni nalik onom koji je ostavila kada je kretala u vojsku. Boreći se da pronađe mesto u svojoj porodici i rodnom gradu koji više ni ne prepoznaje, mora da sazna šta može da povrati od života koji se borila da sačuva.

Ovo je odlično ostvarenje koje zaista morate pogledati.

Žanr:drama
Godina:2011
Reziser:Liza Johnson
Scenario:Liza Johnson
Uloge:Linda Cardellini, Michael Shannon, John Slattery
Uzrast:NR
Studio: 2.1 Films, Fork Films, Meredith Vieira Productions
Zemlja:United States
Website:return-film.com/
Jezik:engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu