•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Total Recall (1990)

Douglas Quaid ima lepu ženu i solidan posao. I sve bi bilo u redu da ga ne muče snovi o putovanju na Mars ... planeti na kojoj nikada nije bio. Nada se da će mu pomoći rekreativna poseta kompaniji Rekall Inc., koja prodaje impantirana sećanja. Ali, nešto polazi kako ne treba sa implantacijom ... Quaid se odednom priseti da je tajni agent koji se bori protiv zlog Marsovskog upravnika Cohaagena. Mora se povezati sa Marsovskim pokretom otpotra, u nadi da će dovršiti misiju i osloboditi Mars.

Ali ... kako da ispuni zadatak, kada ništa nije kako izgleda? Da li je njegova supruga baš - njegova? Kakvu tajnu krije Mars i zabranjene podzemne bušotine? Ko je devojka iz pokreta otpora? Zašto ga svi, ali baš svi žele ubiti?... i ko je Quaid, uopšte?

Kultni film sa Arnold-om Schwarzenegger-om u najboljim danima, obavezna filmska lektira za gledanje. Ističe se i uloga još jedne filmske legende, Michael Ironside-a.

Žanr:akcija, avantura, naučna fantastika
Godina:1990
Reziser:Paul Verhoeven
Scenario:Philip K. Dick
Uloge:Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside
Uzrast:R
Studio:Carolco International N.V.
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...