•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj Tarantino otkrio detalje novog filma "Django Unchained"

Američki reditelj Kventin Tarantino otkrio je da je njegov novi film "Django Unchained", čije je snimanje počelo u januaru ove godine, vestern čija se radnja odvija na američkom jugu sredinom 19. veka, uoči izbijanja građanskog rata i on govori o nesvakidašnjem savezništvu bivšeg roba Đanga i neobičnog lovca na glave Kinga Šulca.

Radnja se odvija na američkom jugu dve godine pre izbijanja građanskog rata (1861. do 1865.). Đanga, kojeg glumi Džejmi Foks, istorija brutalnih odnosa s bivšim vlasnicima vodi u savezništvo s lovcem na glave Šulcom (Kristof Volc). Šulc je u potrazi za ubojitom braćom Britl, a do njegove lovine ga može dovesti jedino Đango. Zauzvrat, Šulc će ga osloboditi kako bi mogao da se vrati na plantažu gdje je još uvek u ropstvu zatočena njegova žena Brumilda.

Nakon što uhvate braću Britl, Šulc oslobađa Đanga. Ali, njih dvojica odlučuju da se ne razdvajaju, već Šulc umesto toga nastavlja potragu za najtraženijim kriminalcima juga s Đangom kao pomoćnikom. Đango je i dalje fokusiran na samo jedan cilj: pronalazak i spašavanje Brumilde (Keri Vošington), a njihova potraga će ih na kraju odvesti do Kelvina Kendija (Leonardo Di Kaprio), vlasnika plantaže "Candyland" (zemlja slatkiša), gde Ejs Vudi (Kurt Rasel) trenira robove za borbu 'prsa u prsa'.

Lažno se predstavljajući, Šulc i Đango ulaze na plantažu, gde izazovu sumnjičavost Stivena (Semjuel L. Džekson), Kendijevog "kućnog roba od poverenja". Da bi oslobodili Brumildu i pobjegli, Šulc i Đango moraju da odaberu između nezavisnosti i solidarnosti, između žrtvovanja i opstanka. Glumačku ekipu takođe čine Don Džonson kao vlasnik plantaže Spenser "Big Daddy" Benet, Majkl Vilijams, Volton Gogins i rep muzičar RZA.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....