•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Pravo iz video igre Lara Croft je oživljena i na velikom ekranu. Specijalni efekti daju još veću draž ludoj avanturi koja je uporediva sa uspešnim filmom “The Mummy returns“.

Ako bi Indiana Jones bila žena, to bi bila Lara Croft (Angelina Jolie) koja odiše fizičkom i mentalnom snagom, a istovremeno je veoma seksipilna. Ona kao i Jon Voight traži arheološko blago po svetu. Lara treba da zaštiti svet od skrivenih zločinaca koji žele da zadobiju neogranničenu moć. Kako se svet približava trenutku poravnanja svih planeta sa Suncem (što se dešava jednom u pethiljada godina) Lara treba da nađe dve polovine predmeta koji su davno bili u upotrebi: “Triangle of Light“. Onaj ko spoji dva dela u trenutku Sunčeve eklipse moći će da kontroliše vreme i prostor. Lara u filozofskom smislu i uz akcione scene sa puno specijalnih efekata koji daju punoću zabavi, svojim akrobacijama, oduzima dah. U isto vreme pratite i nivoe iz same video igrice. Da, tu je veliki momak koga je trebalo upucati milion puta da bi se prešlo u sledeći nivo. Ali i vaše oči vas ne varaju: to nije vaš crtani lik, već stvarna, spretna i pametna Lara, a borbe koje vodi su žestoke.

Uživaćete u ovom zabavnom filmu, akciji bez mnogo priče sa fokusom na video igrici. Ono što je stvarno osvežavajuće su likovi koji će vam se sviđati.

JK
Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2001
Reziser:Simon West
Scenario:Sara B. Cooper, Mike Werb
Uloge:Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen
Uzrast:PG-13
Award:3 nagrade i 12 nominacija
Box office:274.7M USD
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila