•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Way Of The Gun (2000)

Parker i Longbaugh sitni su kriminalci koji ne znaju da rade ništa drugo osim ilegalnih poslića, u kojima se smeši laka lova.

U banci sperme načuju o slučaju mlade trudnice Robin koja je surogat majka budućem detetu moćnog bračnog para Chidduck. Naime, par će majci dati milion dolara u zamenu za dete, koje nakon porođaja više nikada ne sme videti.

Videvši mogućnost lako dobivene love, Parker i Longbaugh otmu Robin i s njom beže u Meksiko, planirajući da zatraže 15 miliona dolara otkupnine, nakon rođenja deteta.

Međutim, Chidduckovi ne odustaju tako lako i za njima šalju svoje telohranitelje Jeffersa i Obecksa, a zatim i nimalo dobronamernog Joea, čiji je zadatak da obavlja prljave poslove u gazdino ime.

Žanr:Akcija, Krimi, Drama
Godina:2000
Reziser:Christopher McQuarrie
Scenario:Christopher McQuarrie
Uloge:Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, Juliette Lewis
Uzrast:R
Studio:Artisan Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...