•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen tizer postera za „Django Unchained“

The Weinstein Company je predstavila prvi zvanični poster za naredni film Quentin-a Tarantino-a „Django Unchained“. Ovaj minimalistički poster ne uključuje ni naslov filma, ali i dalje uspeva da sumira sve što nas očekuje u ovom špageti vesternu koji će imati premijeru 25. decembra ove godine.

U ovom ostvarenju, Django (Jamie Foxx) je oslobođeni rob koji pod tutorstvom nemačkog lovca na ucenjene (Christoph Waltz) postaje i sam opaki borac na ucenjene glave. On pomaže Waltz-u da „sredi“ neke lože momke za određenu nadoknadu. Tu je i priča o oslobađanju robova sa plantaže, tako da film govori i o temama rasizma i osvete.

„Django Unchained“ ima ogličnu glumačku ekipu koju čine: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Gerald McRaney, Dennis Christopher, Kurt Russell, Laura Cayouette, M.C. Gainey, Don Johnson, Kerry Washington, Anthony LaPaglia, RZA, Tom Wopat, James Remar, James Russo i Todd Allen.

Osim što film prikazuje i adresu oficijalnog sajta za ovaj film , www.unchainedmovie.com. , nema nekih dodatnih detalja vezanih za pomenuto ostvarenje, ali će ih svakako uskoro biti.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu