•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Blur" i "Gorillaz" se raspadaju

Iz sveta muzike nam stiže jedna ni malo radosna vest vezana za čuvene grupe „Blur“ i „Gorillaz“. Britanska grupa "Blur" najverovatnije će ovog leta okončati svoju 25 godina dugu karijeru poslednjim koncertom i singlom "Under the Westway", a pevač i tekstopisac Dejmon Olbarn rekao je da će svirka u Hajd parku u Londonu "po svemu sudeći" biti njihova poslednja a da će sa pesmom "Under the Westway" završiti svoju karijeru.

Koncert u Hajd parku, na kome će nastupiti i "New Order" i "Specials" deo je završnih proslava Olimpijskih igara u Londonu. On dodaje da će članovi te grupe pružiti svoj maksimum na pomenutom koncertu i do će biti kraj.

Olbarn je takođe rekao da ne očekuje da će se njegov drugi bend "Gorillaz" ponovo okupiti jer su on i umetnik i ilustrator Džejmi Hjuvlit koji je stvorio četiri fiktivna lika koji predstavljaju "lice" benda ozbiljno posvađali snimajući album "Plastic Beach" 2010. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu