•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Circus Columbia (2010)

“Cirkus Columbia” je drama iz 2010. godine u kome igraju: Miki Manojlović, Mira Furlan, Boris Ler i Jelena Stupljanin. Radnja film je smeštena u hercegovačkom kraju Bosne i Hercegovine, početkom 1990. godine, nakon raspada Jugoslavije i nešto malo pre jugoslovenskih ratova koji će uslediti. Film je zasnovan na istoimenom romanu “Circus Columbia” čuvenog bosanskog i hrvatskog pisca Ivice Đikića.

Ovo je emotivan priča o čoveku koji se vraća u svoj rodni grad nakon puno godina provedenih u inostranstvu, u Nemačkoj, i hvata se u koštac sa svojom prošlošću i porodicom, koristeći političke veze koje ima u tom regionu, kao neku vrstu “pozadine”, a sve to kako bi sebi obezbedio dobar novi život.

Ovo je odlična drama koju vredi pogledati.

Žanr:drama
Godina:2010
Reziser:Danis Tanovic
Scenario:Danis Tanovic, Ivica Đikic
Uloge: Miki Manojlovic, Mira Furlan, Boris Ler
Award:1 osvojena
Studio:Asap Films, Autonomous, Studio Maj
Zemlja:Bosnia & Herzegovina
Jezik:bosanski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...