•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monte Carlo (2011)

“Monte Carlo” je američka romantična komedija reditelja Thomas-a Bezucha-a. Nicole Kidman, Denise Di Novi, Arnon Milchan i Alison Greenspan su producirale osvo ostvarenje, čije je snimanje počelo 5. maja 2010. godine u Rumuniji.

Zvezde filma “Monte Carlo” Selena Gomez, Leighton Meester i Katie Cassidy su tri drugarice koje su sticajem okolnosti dospele u Monte Karlo, a film je imao premijeru 1. jula 2011. godine. U filmu je pesma “Who Says” koju izvodi i glavna glumica Selena Gomez, a tu su i brojne pesme popularnog brtanskog pevača Mike.

Mlada devojka, njena polu sestra i njena najbolja drugarica koriste svu svoju ušteđevinu kako bi ispunile dugogodišnji san: da otputuju u Pariz. A, opet kada se to i ostvari postaje veliko razočarenje. Onda se dešava nešto što nisu mogle ni da pretpostave, jedna od njih biva zamenjena sa čuvenom britanskom bogatašicom i naslednicom. Pre nego što budu u prilici da otrkriju svoje prave identitete, devojke se upuštaju u avanturu i odmor u Monte Karlu, koji im je ovaj čudan splet okolnosti omogućio.

Ovo je odličan film koji morate pogledati.

Žanr:avantura, komedija, romansa
Godina:2011
Reziser:Thomas Bezucha
Scenario:Thomas Bezucha, April Blair
Uloge:Selena Gomez, Leighton Meester,Katie Cassidy
Uzrast:PG
Award:4 nominacije
Studio:Fox 2000 Pictures, Blossom Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...