•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Klip (2012)

Klip je srpski film iz 2012. godine. Režirala ga je kao svoj debitantski igrani film mlada rediteljka Maja Miloš, koja je napisala i scenario.

Film je svoju svetsku premijeru imao u Roterdamu 27. januara 2012. godine, gde je bio uvršten u glavni takmičarski program 41. Internacionalnog filmskog festivala sa još 14 filmova iz celog sveta i osvojio glavnu nagradu „Tigar“ za najbolji film, dok će u Srbiji premijerno biti prikazan 12. aprila 2012. godine.

Jasna je šesnaestogodišnja devojka koja ide u srednju školu. Otac joj ima teško oboljenje u poodmakloj fazi. Jasna vidi oca koji je potpuno bespomoćan i zbog jakih lekova koje pije gubi vezu sa realnošću. Ona ne želi da učestvuje u svakodnevnim problemima koje donosi život sa teškim bolesnikom. Jasna je zaljubljena u Đoleta, sedamnaestogodišnjeg momka sa kojim ide u školu. Ona se stidi da mu pokaže bilo kakvu naklonost. Uprkos tome oni započinju vezu u kojoj jedino komuniciraju tako što se snimaju za vreme seksa. Sa društvom ona često odlazi na raskalašne žurke gde se zabavlja, pije i drogira se. Jasna je besna na sve, a ljubav i nežnost se javljaju u veoma surovoj okolini.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:drama
Godina:2012
Reziser:Maja Miloš
Scenario:Maja Miloš
Uloge:Isidora Simijonović, Vukašin Jasnić, Nikola Dragutinović
Award:dve nagrade
Studio:Film House Bas Celik
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...