•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao baner za „Total Recall“

Sony Pictures je upravo objavio promotivni baner za najnovije ostvarenje reditelja Len-a Wiseman-a “Total Recall“, koje će se naći u bioskopima od 3. avgusta.

Ovaj akcioni triler je adaptacija Kurt-a Wimmer-a i Mark-a Bomback-a, a glumačku ekipu čine: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho i Bill Nighy.

"Total Recall" je akcioni triler o realnosti i memoriji, inspirisan čuvenom kratkom pričom „We Can Remember It For You Wholesale“ autora Philip-a K. Dick-a. Dobrodošli u Rekall, kompaniju koja pretvara vaše snove u stvarna sećanja. Za radnika ove fabrike po imenu Douglas Quaid (Colin Farrell), iako ima prelepu ženu (Kate Beckinsale) koja ga voli, ovo putovanje uma zvuči kao odličan odmor od frustrirajućeg života – prava sećanja iz života super špijuna su možda baš ono što mu je potrebno. Ali, kada čitava procedura krene po zlu, Quaid postaje plen, koji beži od policiji koju kontroliše Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston). Quaid se udružuje sa slobodnim borcem (Jessica Biel) kako bi pronašao glavnog u pokretu otpora podzemlja (Bill Nighy) i zaustavio Cohaagen-a. Linija između fantazije i realnosti se muti, a sudbina sveta glavnog junaka leži u balansu između Quaid-ovog pravog identiteta, istinite ljubavi i sudbine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....