•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuvena teniserka Serena Vilijams glumi u TV seriji

Serena Vilijams će osim na teniskim terenima uskoro zaigrati i na malim ekranima. Ova teniserka pridružila se glumačkoj ekipi četvrte sezone serije "Drop Dead Diva" koja će se od juna prikazivati na američkoj kablovskoj televiziji Lajftajm.

Vilijams će imati jednu od glavnih uloga u nastavku serije i igraće advokata koji zastupa majku koja pokušava da zadrži starateljstvo nad svojim sinom. Džoš Berman, koji je autor i producent serije, je izjavio da je čuo kako Serena jako voli ovu seriju, pa joj je iz tog razloga i direktno ponudio tu ulogu, a lik su kreirali samo za nju.

Dodajmo i to da ovo nije Serenin prvenac na televiziji, pošto je već imala uloge u serijama "My wife and kids" i "ER".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...