•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Remember Me (2010)

“Remember Me” je američna romantična drama iz 2010. godine reditelja Allen-a Coulter-a i scenariste Will-a Fetters-a. Naslovne uloge tumače: Pattinson, Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin i Pierce Brosnan.

Radnja ove romantične drame je smeštena u Njujork u leto 2001. godine, kada buntovni momak Tyler upoznaje Ally igrom sudbine. Dakle, u središtu ove priče su mladi ljubavnici koji imaju porodičnih problema. Tyler-ovi roditelji su se razveli, a brat mu je izvršio samoubistvo. Dok Ally živi svaki dan punim plućima od kada je prisustvovala ubistvu svoje majke.

Ally-n duh pomaže Tyler-u da se oporavi posle porodične tragedije, iako uskoro okolnosti koje su ih spojile počinju da “prete” da ih razdvoje.

Ovo je odlična priča koju zaista morate pogledati.

Žanr:drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Allen Coulter
Scenario:Will Fetters
Uloge: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Caitlyn Rund
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena, 3 nominacije
Studio: Summit Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...