•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pun mesec nad Beogradom (1993)

Pun mesec nad Beogradom je srpski film snimljen 1993. godine koji je režirao Dragan Krešoja, a scenario je pisao Petar Grujičić.
Radnja filma smeštena je u Beograd 1992. godine. Da bi se sakrio od noćnih mobilizacija, mladi lektor zatraži premeštaj u treću smenu na mesto kolege koji je ubijen na frontu. On upoznaje simpatičnu staricu koja, pošto je čula da je on završio književnost, zamoli mladića da joj pomogne u sređivanju skupocene kućne biblioteke. On otkriva da biblioteka predstavlja senzacionalnu kolekciju raritetnih knjiga (nastavak „Mrtvih duša“, „Gorskog vijenca“ i dr.) koje na tradiciju i istoriju književnosti bacaju novo svetlo. Mladić, međutim, otkriva da je okružen vampirima, i pokušava da se izbori sa njima ali i sa vojnom policijom koja ga juri da ga mobiliše.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:Komedija, Drama, Horor
Godina:1993
Reziser:Dragan Kresoja
Scenario:Petar Grujicic
Uloge:Dragan Bjelogrlic, Ruzica Sokic i Rade Markovic
Studio:Avala Film, MP Agency
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski
Trajanje:92 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila