•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ni na nebu, ni na zemlji (1994)

„Ni na nebu, ni na zemlji“ je srpski film snimljen 1994. godine koji je režirao Miloš Miša Radivojević, prema scenariju Dušana Jelića.
Film se bavi sudbinom grupe prijatelja u četvrtoj deceniji života, suviše stari da bi počinjali ponovo negde napolju, a suviše mladi da bi ostali i istrunuli. Radnja ove srpske drame primarno prati depresivnog arhitektu u Beogradu početkom devedesetih godina 20. veka, dok luta u potrazi za budućnošću u zemlji u kojoj u budućnost više ne postoji. Nikola je u tridesetim godinama. Nadimak "Šampion" zaradio je jer se ranije bavio trkama glisera. On živi pristojan život kao slobodni arhitekta i njegov stan je prostran i udoban. Ipak, uvek je zadubljen u misli, čak i kad se pije u lokalnim klubovima sa svojim drugovima, takođe mladim, visoko obrazovanim ljudima na margini društva, koji ne uspevaju da se snađu u vremenu i društvu u kome žive.

Žanr:Drama
Godina:1994
Reziser:Milos 'Misa' Radivojevic
Scenario:Dusan Jelic
Uloge:Svetozar Cvetkovic, Bojana Maljevic i Zoran Cvijanovic
Studio:Monte Royal Pictures, RTS-TV, Smart Egg Pictures
Jezik:Srpski
Trajanje:100 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...