•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Winter's Bone (2010)

“Winter's Bone” je američki nezavisna drama iz 2010. godine, koja je zapravo adaptacija istoimenog romana Daniel-a Woodrell-a iz 2006. godine. Scenario i režiju filma je radila Debra Granik, a naslovnu ulogu tumači Jennifer Lawrence.

Ovo ostvarenje istražuje povezane teme bliskih i dalekih porodičnih veza, moć i brzinu tračeva, patrijarhat, samozadovoljnost i ruralno siromaštvo u Ozarks-u, koje su promenjeni podzemnim svetom ilegalnih metamfetaminskih laboratorija.

Sa ocem koji je odsutan i sa povučenom i depresivnom majkom, Ree Dolly (17) uspeva da održi porodicu na okupu u siromašnom kraju. Ona je jako iznenađena kada lokalni šerif počne da tvrdi da je njen otac stavio njihovu kuću kao zalog za svoju kauciju i ako se ne pojavi u roku od nedelju dana na suđenju, izgubiće kuću. Ree zna da je njen otac umešan u lokalnu trgovunu drogom, ali joj svi brane da se u to umeša i nekako reaguje. Ona odbija da sasluša savete, čak i kada joj stric Teardrop kaže da će verovatno biti ubijena. Ree nastavlja po svom stavljajući život u opasnost, zbog svoje porodice, dok istina, ili barem jedan njen deo, ne bude otkrivena.

Ovo je odličan film koji morate pogledati.

Žanr:drama, misterija,
Godina:2010
Reziser:Debra Granik
Scenario:Debra Granik, Anne Rosellini
Uloge:Jennifer Lawrence, John Hawkes, Garret Dillahunt
Uzrast:R
Award:nominovan za 4 Oskara
Studio:Anonymous Content
Website:www.wintersbonemovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...