•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Final Destination 4 (2009)

Četvrti nastavak popularnog serijala u kome Smrt napada na stravičan način!

Priča se ovog puta vrti oko Nicka koji sa svojom devojkom Lori i prijateljima Huntom i Janet odlazi na uzbudljive trke automobila. Međutim, dok motori urlaju, a automobili dostižu najveće brzine, Nick doživi viziju u kojoj vidi kako odvijač ispada na stazu i uzrokuje domino efekat koji dovodi do stravičnog sudara zbog koga automobili odlete na prepune tribine. Preplašeni Nick moli prijatelje da odu i uspeva ih izvući samo trenutak pre nego što se njegova vizija ostvari... upravo kada su svi trebali umreti na brutalan nacin.

Kritičari nastavljaju svojim kritikama ništiti filmove poput ovoga, ali serijal 'Poslednja ekskurzija' čini se besmrtnim. Recenzent Hollywood Reportera boji se da ova franšiza nikad neće završiti, a jedina novost u ovom nastavku su mu 'leteći delovi tela u 3D-u'. Deo kritike pohvalio je humor u ovom filmu, ali većini kritičara film je neinspirativan. Jedan je ipak pronašao dobru stvar i u ovom filmu: 'Čak i osrednja 'Poslednja ekskurzija' je bolja od bilo koje 'Testere'!

NNT
Žanr:horor, triler
Godina:2009
Reziser:David R. Ellis
Scenario:Eric Bress, Jeffrey Reddick
Uloge:Nick Zano, Krista Allen, Andrew Fiscella
Uzrast:R
Award:jedna nagrada
Box office:66.4M USD
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.wbshop.com/on/demandware.store/Sites-WB-Site/default/Product-Title?pid=24044
Jezik:Engleski
Trajanje:82 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...