•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

This Must Be the Place (2011)

“This Must Be the Place” je drama iz 2011. godine reditelja Paolo-a Sorrentino-a, za koju su scenario radili Sorrentino i Umberto Contarello. Naslovne uloge tumače Sean Penn i Frances McDormand.

Sam film je u većinskoj italijanskoj produkciji, dok su ko-producenti Francuska i Irska. Snimanje je počelo 2010. godine u avgustu, a odvijalo se na lokacijama u Irskoj, Italiji, Mičigenu, Novom Meksiku i Njujorku. Film se našao u takmičarskom programu Filmskog festivala u Kanu 2011. godine.

Cheyenne (Sean Penn) je bivša rok zvezda, sada u svojim srednjim godinama, koja lagodno živi u Dablinu od autorskih prava i još uvek je u "Goth" fazonu, tako da izgleda kao Robert Smith, iako je prevalio pedesetu. On ima želju da se pomiri sa svojim ocem i to se dešava u poslednjem trenutku očevog života. Otac umire, a Cheyenne, koji nikada nije bio blizak sa njim, odlazi u Njujork gde otkriva da mu je otac preživeo Aušvic i da njegov mučitelj još uvek živi u Americi. Tada, Cheyenne reši da nastavi tamo gde mu je otac stao, tj. da se osveti nacisti i zapravo tako počinje njegovo putovanje po Americi.

Roker koji postaje lovac na naciste - zvuči više nego zanimljivo, zapravo presmešno, a sam film je odličan i zaista ga vredi pogledati.

Žanr:komedija, drama
Godina:2011
Reziser:Paolo Sorrentino
Scenario:Umberto Contarello, Paolo Sorrentino
Uloge:Sean Penn, Frances McDormand, Judd Hirsch
Award:jedna osvojena, jedna nominacija
Studio:Indigo Film
Zemlja:Italija
Jezik:engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...