•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

“Naked Gun 33⅓: The Final Insult” je američka komedija iz 1994. godine, treći i poslednji film u serijalu “Naked Gun”, koji je zasnovan na televizijskoj seriji “Police Squad!”.

Šale u ovom filmu su originalne i jako zanimljive, a “33⅓” u naslovu se odnosi na brzinu pri kojoj long plej ploča (LP) može da se čuje sa gramofona.

U ovom filmu, Leslie Nielsen se vraća u svojoj ulozi kapetana Frank-a Drebin-a (koji je i njegov originalni lik iz serije “Police Squad!”), zajedno sa Priscilla-om Presley kao Jane Spencer Drebin, O. J. Simpson-om (u njegovoj poslednjoj ulozi pre nego što je osuđen za ubistvo) kao policajac Nordberg i George Kennedy kao Captain Ed Hocken. Novajlije u filmu su Fred Ward, Anna Nicole Smith i Kathleen Freeman, članovi bombaške bande koja preti da uništi ceremoniju dodele Oskara. Raye Birk je reprizirao svoju ulogu negativca “Pahpshmir”-a iz prvog filma.

Frank Drebin je penzionisan, ali to ga ne sprečava da dođe i pomogne policijskom odredu da pronađe bandu terorista koja planira da postavi bombu na dodeli nagrada. Dakle, Frank Drebin (Leslie Nielsen) je otišao u penziju i uživa u svom srećnom životu sa suprugom Jane Spencer (Priscilla Presley). Njegov život ostaje “uglavnom srećan”, ali je rad u policiji bio način života koji je voleo i na koji je navikao. On je utučen zato što ne može više da “hvata” kriminalce, a supruga želi da dobiju bebu. Tada stiže "spas u pravi čas" i onda se dešava nešto što je Frank priželjkivao.

Njegovi stari prijatelji Ed Hocken (George Kennedy) i Nordberg (O.J. Simpson) dolaze kod njega i mole ga da im pomogne u jednoj istrazi, zato što je stigla dojava da je bombaša Rocco-a Dillon (Fred Ward), unajmio terorista (Papshmir, poznat iz prvog filma) da povede najveći teroristički akt u Americi i naravno samo Frank može to da spreči.

Imajući u vidu prethodna dva dela iz ovog serijala, gotovo da je sigurno da gledaoce očekuju nezaboravni trenuci puni smeha uz ovaj odličan film, koji morate pogledati.

Žanr:akcioni, komedija, zločinački
Godina:1994
Reziser:Peter Segal
Scenario:Pat Proft, David Zucker
Uloge:Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy
Uzrast:PG-13
Award:3 osvojene
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:83 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila