•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Puss in Boots (2011)

“Puss in Boots” je američka kompjuterski animirana komedija iz 2011. godine, koju je producirala kompanija DreamWorks Animation, dok je reditelj filma Chris Miller, koji je zaslužan i za “Shrek the Third” 2007. godine. Izvršni producent ovog ostvarenja je Guillermo del Toro, do je scenario radio Tom Wheeler. Oko ovog projekta okupila se jako poznata glumačka ekipa: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton i Amy Sedaris. Film je imao premijeru 28. oktobra 2011. godine.

“Puss in Boots” govori o tome kako je godinama pre nego što će sresti Shrek-a i Donkey-ja, neodoljivi Mačak u čizmama morao da oslobodi svoje ime optužbi koje su ga učinile beguncem koji je tražen zato što se odmetnuo od zakona. Dok pokušava da ukrade magični pasulj koji vodi do ogromnog bogatstva od ozloglašenih kriminalaca Jack-a i Jill-a, ovaj mačak mora prođe mnoge staze sa svojom partnerkom Kitty Softpaws, koja će ga odvesti do njegovog starog neprijatelja Humpty-ja Dumpty-ja. Sećanja na prijateljstvo i izdaju uvećavaju mačkovu sumnju, ali on ipak pristaje na saradnju. Svo troje planiraju da zajedno ukradu pasulj, i odu u Džinov zamak, a sve to da bi povratili ugled mačkovom imenu.

Ovo je odlična kompjuterska animacija koju zaista vredi pogledati.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2011
Reziser:Chris Miller
Scenario:Charles Perrault, William Davies
Uloge:Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Uzrast:PG
Award:nominovan za Oskara
Studio:Dream Works
Zemlja:United States
Website:www.pussinbootsthemovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...