•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Act of Valor (2012)

“Act of Valor” je američki ratni film iz 2012. godine reditelja, Mike-a McCoy-a i Scott-a Waugh-a, za koji je scenario napisao Kurt Johnstad. Glumačku ekipu čine: Alex Veadov, Roselyn Sánchez, Nestor Serrano, Emilio Rivera, ali i stvarni aktivni vojnici. Ovaj film je imao svoju premijeru 24. februara 2012. godine.

Ostvarenje “Act of Valor” je jedinstvena mešavina herojstva iz stvarnog života i onoga što se sreće na filmu. U njemu se govori o grupi aktivnih vojnika mornarice i o savremenom globalnom anti-terorizmu.U njemu elitna jedinica profesionalnih vojnika kreće u tajnu misiju kako bi povratila kidnapovanog agenta CIA-e.

Film je inspirisan stvarnim događajima i kombinuje zapanjujuće borbene scene, tehnologiju bojnog polja i jaku emociju ultimativne akcione avanture. “Act of Valor” vodi publiku duboko u tajni svet elite i visoko trenirane grupe vojnika u modernom svetu.

Kada spašavanje kidnapovanog operativca CIA-e dovede do otkrića smrtonosnog terorističkog scenaria protiv Amerike, tim specijalaca je poslat u “lov”. Kada pokušaju da zaustave koordinisani napad koji bi mogao da povredi hiljade civila, oni moraju da izbalansiraju svoju obavezu prema zemlji, timu i svojim porodicama koje ih čekaju kod kuće. Svakog puta ovaj tim ispunjava svoju misiju...

Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:2012
Reziser:Mike McCoy, Scott Waugh
Scenario:Kurt Johnstad
Uloge:Alex Veadov, Roselyn Sanchez, Nestor Serrano
Uzrast:R
Studio:Bandito Brothers
Zemlja:United States
Website:www.actofvalor.com/
Jezik:engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...