•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Grant će biti sasvim neprepoznatljiv u filmu „Cloud Atlas“

Braća Wachowski su upravo završili sa odabirom glumačke ekipe za njihov naredni film „Cloud Atlas“ koji će realizovati u saradnji sa Tom-om Twyker-om. Reč je o naučno-fantastičnoj epskoj priči, čija je ekipa glumaca zaista internacionalna: Hugo Weaving, Tom Hanks, Jim Sturgess, Halle Berry, i naravno zanosni Hugh Grant. U filmu će biti 6 naizgled odvojenih priča, smeštenih kroz vreme na različitim mestima.

Hugh Grant tvrdi da je „Cloud Atlas“ neobičan i ambiciozan film, a njegova gluma će biti takva da ga fanovi neće prepoznati, a tu će biti i fizičke transformacije, obzirom da će njegov lik biti „neverovatno zao“. Hugh će imati i scene silovanja i ubijanja, sve će to biti propraćeno odgovarajućom filmskom šminkom.

„Cloud Atlas“ stiže u bioskpske dvorane krajem godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...