•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Florence Pugh

Florens Pju] ( Florence Pugh; Oksford, 3. januar 1996) engleska je glumica. Rođena u Oksfordu, napravila je svoj glumački debi 2014. godine u dramskom filmu The Falling. Pju je stekla priznanje za svoju glavnu ulogu nasilne mlade neveste u nezavisnoj drami Ledi Magbet (2016), osvojivši Britansku nezavisnu filmsku nagradu. Nakon uloga u filmovima Kralj Lir i Izgubljeni kralj iz 2018, dobila je pohvale za glavnu ulogu u mini-seriji Mala bubnjarka iz 2018. godine. Pju je iste godine nominovana za BAFTA za buduću zvezdu.

Pjuin međunarodni proboj dogodio se 2019. godine sa njenim ulogama profesionalne rvačice Pejdž u biografsko-sportskom filmu Borba sa mojom porodicom, emocionalno uznemirene Dani Ardor u horor filmu Sredina leta i Ejmi Marč u istorijskoj drami Male žene. Za poslednju, dobila je nominacije za Oskara i BAFTA-u. Nagrađena je trofejem Chopard-a na Kanskom filmskom festival.

U poslednje tri godine ostvarila je značajne uloge u filmovima “Borba sa mojom porodicom” In the Time It Takes to Get There, Sredina leta I Male žene, 2020. Nevestin otac: Treći deo, Father of the Bride Part 3, 2021. Crna Udovica , 2022. Ne brini, draga, Mačak u čizmama: Poslednja želja.

Njena karijera kreće se uzlaznom linijom, o čemu govore I ponudu veoma ozbiljnih režisera, kao I uloge koje mnogo govere o samoj glumici.

Na prošlogodišnjoj dodeli oskara desila se neočekivana situacija, glumica koja je bila nominovana za ulogu u filmu "Male žene" na dodeli Oskara doživela je jednu neprijatnost.

Obezbeđenje na crvenom tepihu ove ceremonije nije bilo sigurno ko je ona. Florens je morala da pokaže svoju ličnu kartu, pa je tek nakon što je to uradila mogla da produži dalje.

Glumicu ovo nije iznerviralo, već je mirno pokazala dokumenta, a čuvar se nasmejao kad je shvatio šta se desilo.

Pju (26) počela je da se zabavlja sa komičarem iz serije "Stažisti" (47) 2019. godine, a nedavno je progovorila protiv kritičara njihove 21-godišnje razlike u godinama.

U novom intervjuu, ona je potvrdila da su se razišli ranije ove godine i da je u početku želela da se ne diže prevelika prašina oko ove vesti jer su svi već izneli svoje "mišljenje" o romansi.

Bila je to velika godina za Florens Pju, koja je glumila u nekim od filmova o kojima se najviše pričalo u ovoj godini - što znači da se i puno pojavljivala na crvenom tepihu.

Čini se da je britanska glumica sa lakoćom pronašla svoj stil, prihvatajući svaki događaj sa takvim samopouzdanjem. Njen stil je zaista reprezentacija njene ličnosti - često je devojački, ali uvek sa nekim zanimljivim preokretom, bilo da je to njena zalizana kosa, tamna šminka ili neki aksesoar.

Filmovi u kojima je glumila:

2014. N/D The Falling

2015. N/D P

2016. Ledi Magbet Lady Macbeth

2018. Putnik The Commuter

Izgubljeni kralj Outlaw King

Zlo u nama Malevolent

N/D Leading Lady Parts

Zlo u nama Malevolent

N/D Leading Lady Parts

2019. Borba sa mojom porodicom Fighting with My Family

N/D In the Time It Takes to Get There

Sredina leta Midsommar Dani Ardor

Male žene Little Women Ejmi Marč

2020. Nevestin otac: Treći deo Father of the Bride Part 3(ish)

2021. Crna Udovica Black Widow

2022. Ne brini, draga Don't Worry Darling

Mačak u čizmama: Poslednja želja Puss in Boots: The Last Wish

2023. Openhajmer Oppenheimer

Dina: Drugi deo Dune: Part Two princeza Irulan

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...