•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film o životu Majkla Džeksona

Reditelj Antoan Fjukua snimaće biografski film "Majkl" o svetsko čuvenom pop pevaču Majklu Džeksonu (1958-2009), piše filmski časopis Holivud reporter.

"Po meni nema umetnika sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem kao Džekson. Gledanje njegovog rada uticalo je da pravim video spotove. Njegova muzika i te slike su deo mog životnog pogleda, a prilika da kažem njegovu priču na platnu, uz njegovu muziku, je neodoljiva", izjavio je Fjukua.

Reditelj "Dana obuke" (2001) i "Pravednika" (2016) je podsetio da su njegovi prvi radovi bili video spotovi, kao i da i dalje oseća da je spajanja filma i muzike duboki deo onoga što jeste.

Scenario za "Majkla" će napisati Džon Logan koji je poznat po "Gladijatoru" i "Avijatoru", a producenti su Grejem King, koji je radio film o pevaču Frediju Merkjuriju "Boemska rapsodija", kao i Džon Branka i DŽon Mekejn, koizvršioci Dženksonove zaostavštine.

Nije precizirano ko bi mogao igrati DŽeksona, poznatog između ostalog i po izbeljivanju svoje kože..

Ponikavši u muzičkoj afroameričkoj porodici, Džekson je kao dečak stekao slavu u kućnom sastavu Džeksons fajv, a potom se otisnuo na jednu od najuspješnijih samostalnih pevačkih karijera u svijetu.

Iznenada je preminuo usled srčanog udara tokom priprema za povratničku turneju 2009. godine.

Prema Lajonsgejtu film će se baviti svim delovima Džeksonovog života, ali je nejasno koliko mnogim kontroverzama pokojne muzičke ikone, pošto se snima u saradnji sa njegovom zaostavštinom, koja ga je branila od optužbi sa seksualno zlostavljanje dece.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...