•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mackenzie Foy, kćerka Ewdard-a i Bella-e, u novom filmu „The Warren Files“

James Wan radi na novom filmu. Kada se govorilo o tome da će glavni glumci biti Patrick Wilson i Vera Farmiga, tada je bilo poznato da će naziv budućeg filma biti „The Conjuring“. Onda su se glumačkoj ekipi pridružili i Ron Livingston i Lili Taylor , a naslov filma je promenjen u „The Untitled Warren Files Project“. Međutim, ovih dana, došlo je do nove promene naziva filma i to u „The Warren Files“, a ekipi se priključili glumci Mackenzie Foy i Joey King.

Iako ima samo 12 godina Foy-ova je već jako poznata glumica, zbog uloge Renesmee, kćerke Edward-a i Bella-e, iz čuvene „Twilight“ sage.

Inače, film „The Warren Files“ će nam doneti istinitu priču, o Perron porodici, 1970. godina koja veruje da živi među mrtvima. King-ova i Foy će igrati kćerke, a Livingston i Tay su u ulogama roditelja, dok će Wilson i Farmig-ova biti u ulogama istražitelja čitave priče.

Snimanje ovog ostvarenja počinje krajem meseca u Severnoj Karolini.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...