•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Često su je upoređivali sa Odri Hepbern, a sada će je i glumiti u filmu

​Legendarna glumica Odri Hepbern važi za jednu od najlepših žena Zlatnog doba Holivuda i večnu inspiraciju mnogim ženama, a sada stiže i film o njenom životu.

Iako detalji radnje filma još uvek nisu poznati, rediteljsku palicu preuzeo je Luka Gvadanjino ("Call Me By Your Name"), za scenario će biti zadužen Mihael Mitnik.

Legendarnu Hepbern će igrati glumica Runi Mara koja se proslavila filmovima "The Girl With the Dragon Tattoo" i "Carol" za koje je bila nominovana i za Oskara.

Odri je u kratkom roku postala jedna od najplaćenijih glumica svog vremena, ponajviše zahvaljujući ulozi u filmu "Breakfast at Tiffany's", a zatim i filmovima "Roman Holiday" i "My Fair Lady". Dostigla je status EGOT osvojivši svetska priznanja poput Emija, Oskara, Tonija i Gremija, a dobitnica je i brojnih priznanja za svoj humanitarni rad.

Bila je poznata po svom upečatljivom modnom ukusu koji i dan danas služi kao inspiracija ženama širom sveta. Tajna njenog vitkog izgleda ležala je u zdravom načinu života i šetnjama koje je obožavala.

"Odri je za doručak jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru bi često jela supu od povrća i mesa. Nakon večere pojela bi nekoliko kockica crne čokolade i popila malo viskija", rekao je jednom prilikom njen partner Robert Volders s kojim je živela 13 godina.

Preminula je 1993. godine u 63. godini nakon borbe sa teškom bolesti.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....