•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Major League (1989)

Bejzbolski klub The Cleveland Indians 34 godine nije osvojio naslov prvaka. Nakon smrti vlasnika, klub preuzima njegova supruga Rachel Phelps (Margaret Whitton), bivša zabavljačica. Ali neki mediji smatraju da ona nije osoba za to.

Budući da mrzi Cleveland, Rachel namerava klub da preseli u Miami, ali to može učiniti samo ako je posećenost na utakmicama manja od 800,000 ljudi. Stoga Rachel želi skupiti tim koji će joj to i osigurati. Uz pomoć glavnog menadžera Charlieja Donovana (Charles Cyphers) unajmi Loua Browna (James Gammon) koji je trideset godina bio menadžer kluba iz Toleda.

Charlie zatim poziva lošeg hvatača Jakea Taylora (Tom Berenger) koji ima problema sa kolenom, divljeg pucača Ricka Vaughna (Charlie Sheen), igrača na bazi Rogera Dorna (Corbin Bernsen), koji će učiniti sve kako bi izbegao povredu, spoljnog obrambenog igrača Willieja Maysa Hayesa (Wesley Snipes), koji ne može dobro bacati, i Pedra Cerranoa koji se bavi vuduuom.

Odlična sportska komedija koja se još zvala i "A comedy with bats and balls" što u prevodu znači.....tj. znate već šta znači. Odlična glumačka ekipa sa novim zločestim Sheenom, starim legendama Bernesenom i Berengerom, novim zatvorenikom Snipesom... Uživajte !!!

NNT
Žanr:komedija, sport
Godina:1989
Reziser:David S. Ward
Scenario:David S. Ward
Uloge:Tom Berenger, Charlie Sheen, Corbin Bernsen
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Box office:50
Studio:Mirage Enterprises
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila