•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Flight of the Intruder (1991)

Nakon što mu je ubijen kopilot, pilot lovca presretača, Jake "Cool Hand“ Grafton (Brad Johnason), dovodi u pitanje smisao vojnih bombaških misija i traži osvetu.

Cinični Jake tvrdi da bi rat bez problema bio dobijen kad bi ga vodili vojnici, a ne političari. Pronalazi istomišljenika u liku Virgila "Tigera“ Colea (Willem Dafoe), stručnjaka za oružje, novog pilota pod njegovim zapovedništvom. Njih dvojica kreću na nedopuštenu misiju iza neprijateljskih linija, a cilj im je skladište projektila u Hanoju. A-6 bombarderom nazvanim "Uljez“, bez obrambenog oružja kreću u opasnu misiju i riskiraju vojni sud pod komandom Franka Camparellija (Danny Glover), prekaljenog borca i vođe eskadrile na nosaču aviona. Ništa nije sigurno, a njihov povratak je pod znakom pitanja.

Od producenata velikog hita "Lov na Crveni oktobar“ i reditelja i scenarista Johna Miliusa, koji je sarađivao sa imenima poput Francisa Forda Coppole i Georgea Lucasa, dolazi nam eksplozivna ratna drama sa scenama spektakularnih vazdušnih dvoboja. U filmu glume redom glumačka imena koja su se već dokazala u delima slične tematike, a pridružio im se i uvek solidni Tom Sizemore. Ko voli vazdušnu akciju, ne sme propustiti ovaj film!

Žanr:akcija, romasa, ratni
Godina:1991
Reziser:John Milius
Scenario:Stephen Coonts, Robert Dillon
Uloge:Danny Glover, Willem Dafoe, Brad Johnson
Uzrast:PG-13
Box office:15
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu