•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evan Peters moguća glavna zvezda filma Ace Ventura 3 – detektiva za kućne ljubimce

Pojavila se nova glasina koja tvrdi da je Ace Ventura 3 u fazi izrade, a X-Men zvezda Evan Peters navodno je tražen da preuzme ulogu izuzetno popularnog detektiva za kućne lјubimce. Prvobitno ga je prikazao Jim Carrey, ideja je da se dovede Peters kao sin Carrey-evog lika, koji, slično kao i njegov otac, ima sklonost prema životinjama, havajskim košulјama i džinovskim frizurama u stilu pompadoura.

Iako postoji vrlo malo više informacija o predloženom Ace Ventura 3, ova glasina potiče iz prilično pouzdanog izvora, i dok Evan Peters nikada nije sasvim pokazao maničnu energiju ili užitke sa gumenim licem stripa Carrey-ovog kalibra, njegov potencijal kao sin Ace Ventura-e je odmah jasan. Evans-ova zvezda je u ovom trenutku nesumnjivo u porastu zahvalјujući ulozi u nekoliko velikih franšiza kao što su X-Men i American Horror Story, kao i misterioznoj ulozi u Disney+ Marvel seriji WandaVision, čineći ga glavnom holivudskom imovinom i nadahnutim izborom za vođenje nastavka Ace Ventura-e.

Publika je prvi put gledala Ace Ventura još 1994. godine u Ace Ventura: Pet Detective. U glavnoj ulozi Jim Carrey-a kao otkačeni glavni junak, Ace- su unajmili Miami Dolphins kada je njihova maskota delfina, Snowflake, iznenada oteta. Ubrzo počinju da nestaju i igrači Miami Dolphins-a, uklјučujući zvezdu igrača Dan Marino-a, kojeg je igrao lično Dan Marino, čineći Ace-ovog detektiva još snažnijim. Radeći sa Dolphins predstavnicom Melissa Robinson, Ace se postepeno približava krivcima, ali ne pre nego što usput izgovori mnoštvo smešno citiranih krilatica.

U režiji Tom Shadyac-a iz scenarija koji je napisao sa Jack Bernstein-om i Jim Carrey-em, Ace Ventura: Pet Detective glume i Courteney Cox, Tone Loc, Sean Young i bivši kvoterbek Miami Dolphins-a Dan Marino, a pojavlјuje se i cameo u nastupu death metal bend Cannibal Corpse. Film je postigao ogroman uspeh, zaradivši 107,2 miliona dolara u odnosu na budžet od 15 miliona dolara, lansirajući Carrey-a u stratosferu A-liste zajedno sa filmovima The Mask i Dumb and Dumber, koji su svi objavlјeni iste godine.

Ace Ventura: Pet Detective brzo je iznedrio nastavak, iz 1995. godine: Ace Ventura: When Nature Calls, u kojem je privatni istražitelј bio pozvan u Afriku da locira nestalog slepog miša, što je slučajno jedino stvorenje koje prezire. Još jedan ogroman finansijski uspeh, ni nastavak ni njegov prethodnik nisu se posebno svideli kritičarima, ali su oba filma od tada pronašla veliku popularnost među publikom, a lik je ostao jedno od najdražih Carrey-evih ostvarenja.

Ako bi Evan Peters-a doveli kao sina Ace Ventura-e, ovo ne bi bio prvi put da se takav pristup pokušavao. Objavlјen 2009. godine, Ace Ventura Jr.: Pet Detective glumi Josh Flitter u ulozi Ace Venture Jr., sina Ace Ventura-e, koji mora da krene očevim stopama kako bi spasio majku od odlaska u zatvor. Sa malim ulaganjima, napravljen za TV, Ace Ventura Jr.: Pet Detective nije imao uplitanja ni od Jim Carrey-a, ni od pisca Steve Oedekerk-a, a činjenica da za to nikada ranije niste čuli govori vam sve što vam treba da znate za njegov kvalitet.

Iako ovo sve za sada ostaje glasina, nema sumnje da bismo svi mogli da iskoristimo malo Ace Ventura-e u našim životima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...