•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kameron Dijaz napustila glumu?

Kameron Dijaz glumila je u brojnim poznatim filmovima. Poslednju ulogu ostvarila je 2014. godine, u adaptaciji mjuzikla "Eni".

Posvetila se porodičnom životu i sada razvija svoj brend vina Avaline. Pauzirala je glumačku karijeru i nedavno je izjavila da joj promena itekako prija.

"Jednostavno sam na drugom mestu u životu sad. Sada sam tu gde jesam i nikad u životu nisam bila ispunjenija. Nemam više ono što je potrebno za snimanje filmova, sva moja energija je ovde", rekla je glumica misleći na porodicu u intervjuu za magazin Yahoo Finance.

Posvetila se porodičnom načinu života sa suprugom Bendžijem Mejdenom i ćerkom Rediks koju su dobili 2020. godine. Na promenu načina života inspirisala ju je prijateljica i producentkinja koja je odlučila da se posveti porodičnom načinu života.

Ipak, nije navela da se definitivno odrekla sveta glume, ali o povratku na set trenutno ne razmišlja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...