•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U susret sinhronizovanoj avanturi "Duša" pitali smo Marka Luisa šta za njega predstavlja duša

Ostalo je još dve nedelje do prikazvanja prve sinhronizovane avanture Dizni Pixar studija "DUŠA".

Najnoviji likovi eminentnog američkog studija naći će se od 4. marta u bioskopima širom Srbije, a u iščekivanju uzbudljive priče o spoju jedne od najlepših umetnosti – muzike i onoga što nam svima neizostavno pripada – duše, razgovarali smo sa našim proslavljenim muzičarem Markom Luisom o tome šta za njega predstavlja duša i šta je hrana za njegovu dušu. Šta za njega čini muzika i ko su mu bili uzori?

U Diznijevom najnovijem ostvarenju glavni lik Džo je učitelj muzike koji dobija šansu i retku priliku da svira u najboljem dzež klubu u gradu. Jedan nesmotren korak odvešće ga od njujorških ulica u neobično okruženje, gde živi veliki broj duša koje tek treba da se pojave i dođu na Zemlju.

Svakako bez nesmotrenih koraka poput Džoa, ali jednako jakim srcem muzičara Marko Luis radi sve sa dušom iz čije nesagledive dubine nastaje i njegovo stvaralaštvo, te i najnoviji album „Sloboda“.

U sinhronizaciji animiranog filma učestvovali su naši glumci te je glavnom liku Džou, koga u američkoj verziji tumači Džejmi Fox, kod nas interpretirao Hadži Nenad Maričić. Tu su i Jelena Trkulja, Jovana Jelovac Cavnić, Milena Predić, Maja Odžaklijevska, Boris Pingović i drugi.

Džo je učitelje muzike koji dobija šansu i retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu. Međutim, jedan mali nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje, fantastično mesto gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese pre nego što se pojave i dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svome životu na Zemlji Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lepo u vezi sa življenjem, uspeva i sam donekle da otkrije odgovre na neka važna životna pitanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...