•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

‘Sonic the Hedgehog 2’ kreće sa snimanjem ovog proleća

Ispostavilo se da Paramount Pictures ne troši vreme na razmatranje da li treba da se radi na ’Sonic the Hedgehog 2’. Prema glumici Tika Sumpter, koja bi trebalo da se vrati i u nastavku, snimanje treba da počne već u martu. To znači, uprkos svemu što je u poslednjih godinu dana dešavalo protiv filmske industrije, film će se snimati nešto više od godinu dana nakon prvobitnog pojavljivanja u bioskopima. To je prilično neverovatno, uzimajući u obzir sve stvari.

Tika Sumpter je bila veliki deo Sonic the Hedgehog-a, igrajući ulogu Maddie. Lik se vraća na nastavak, što je studio zvanično potvrdio u maju prošle godine. Tokom nedavnog pojavlјivanja u emisiji Live With Kelly i Ryan, Sumpter je objašnjavala da je njena ćerka bila veliki obožavalac Sonic-a, dok je istovremeno otkrivala da Sonic the Hedgehog 2 počinje sa snimanjem u martu. Evo šta je o tome imala da kaže.

"(Moja ćerka) je očigledno opsednuta Sonic-om, rekla mi je da želi da upozna Sonic-a. A ja kažem, 'Pa, to je problem' (smeh). Ona je super uzbuđena zbog Sonic 2, koji ću uskoro početi da snimam u martu. Tako sam uzbuđena što snimamo na Havajima i u Vancouveru.".

Kako se ispostavilo, Sonic The Hedgehog je bio veliki hit. Film, zasnovan na istoimenoj popularnoj franšizi Sega video igre, objavlјen je u februaru 2020. Uspeo je da se dostojno prikaže u bioskopima pre nego što su mnogi od njih počeli da zatvaraju zbog zdravstvenih i sigurnosnih problema. Čak i nakon što je prekinuto njegovo emitovanje u bioskopima, film je zaradio solidnih 304 miliona dolara na globalnom nivou. Takođe je imao dobru prolaznost kao naslov za iznajmlјivanje pre nego što je krenuo do varijante kućnog videa.

Detalјi zapleta za nastavak uglavnom se čuvaju u tajnosti. Iako znamo da će još neki likovi iz video igara, poput Tails and Knuckles, imati velike uloge u nastavku. Očekuje se da će James Marsden ponoviti njegovu ulogu Tom-a, a Ben Schwartz bi se vratio kao Sonic-ov glas. Jeff Fowler takođe treba da se vrati na reditelјsku stolicu. Pat Casey i Josh Miller trebali bi da napišu scenario, a reditelј Deadpool-a Tim Miller ponovo je na funkciji izvršnog producenta. Paramount je radio na tome da održi veći deo osnovnog kreativnog tima. Takođe nije malo verovatno da će se Jim Carrey vratiti kao Dr. Robotnik.

Mnoge holivudske produkcije imale su problema sa napuštanjem snimanja, s obzirom na trenutne uslove. Ali čini se da se stvari na ovom frontu kreću u dobrom pravcu. Paramount se nesumnjivo nada da će moći da pripremi nastavak dok se bioskopi vrate i ponovo pokrenu na normalnom nivou. Sonic the Hedgehog 2 još uvek nema postavlјen datum izlaska.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila