•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gledaoci odlučili koji je najbolji božićni film svih vremena

IMDB je sastavio listu najboljih božićnih filmova prema oceni gledalaca. U obzir su uzeti filmovi koji su više od 1000 puta ocenjeni, a najbolji od svih je “Divan život” (It's A Wanderful Life) iz 1946. godine. Film je prema proceni 400.000 njih dobio ocenu 8.6.

Drugi na listi je film “Umri muški” (Die Hard) sa ocenom 8.2. Iako to i nije baš božićni film, ali sam reditelj Džon MekTirnan nedavno je rekao da mu nije bila namera da napravi božićni film, ali da kultno ostvarenje to ipak jeste zbog, kako je rekao, radosti koja je došla iz njega i inspiracije koju je imao u filmu “Divan život”.

Treći na listi je “Sneško Belić” (The Snowman) iz 1982. godine. Nešto više od 12.000 ljudi ga je ocenilo na IMDB-u i dobio je 8.2.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...