•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Slučaj porodice Bošković' od novembra na RTS1!

Nova serija koju će gledaoci moći da prate na RTS-u od sredine novembra, „Slučaj porodice Bošković“, je lagani sitkom, o porodici, ljubavi, problemima sa kojima se pomalo nosimo svi u Srbiji. Serija je nastala u produkciji Košutnjak Filma, u prvom cikluisu će biti emitovano 50 epizoda, a verovatno ćemo dobiti i nove epizode kada se završi emitovanje snimljenih.

Gavrilo Bošković (Raša Bukvić) je neuspešni glumac oženjen Danijelom (Nataša Marković), koja odlučuje da se nakon 20 godina vrati na fakultet. Žive sa svojom decom Veliborom (Đorđe Kadijević) i Jovanom (Silma Mahmuti) u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu.

Seriju vidimo kroz vizuru Jovane koja snima vlog na temu svoje porodice, i otkriva nam njihovo harmonično ludilo na svoj način. Kao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera (Bojan Dimitrijević), otkačenu tetku Olju (Jelisaveta Koraksić) i ekstravagantnu baku (Jelisaveta Seka Sablić). Kroz njihovih malo uspona i beskrajno mnogo padova upoznajemo svakodnevnicu i ličnosti koje su svuda oko nas ili možda baš mi. Boškovići nisu porodica po „meri društva“, čak ni kao jedinke nisu idealni i baš takvi će publici biti dragi jer se s njima možemo poistovetiti.

Reč je o originalnom tekstu. Scenaristkinje i kreatorke serije su Katarina Janković i Nina Džuver, reditelji Raško Miljković i Ivan Živković. Direktor fotografije je Darko Stanojev Tuta, a montažerka Marija Šarac. Muziku za seriju komponuju Aleksandra Kovač i Roman Goršek. Kostimografkinja je Snežana Karl, a scenografkinja Zorica Čobanović. Producentkinja serije je Katarina Janković a izvršni producent Zoran Janković.

Glavne uloge tumače: Radivoje Raša Bukvić, Nataša Marković, Jelisaveta Seka Sablić, Bojan Dimitrijević, Silma Mahmuti, Đorđe Kadijević, Jelisaveta Koraksić… , a u seriji igraju još i: Isidora Janković, Igor Đorđević, Petar Benčina, Ivan Zablaćanski, Tijana Čurović i mnogi drugi poznati glumci koji će se pojavljivati u epizodnim ulogama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...